Amsterdam Open Air polsbandje - Zo werken de digitale munten

  Amsterdam Open Air vindt dit weekend plaats en de organisatie achter het festival heeft aangekondigd dat bezoekers met een polsbandje digitaal kunnen betalen. De bekende munten zijn dus verleden tijd en worden vervangen voor een magisch Amsterdam Open Air polsbandje.

  De methode die Amsterdam Open Air gaat gebruiken is niet nieuw en werd al eerder op DGTL gebruikt tijdens de seizoensopener van dit jaar. Het Amsterdam Open Air polsbandje is de digitale variant van de Amsterdam Open Air munten en zorgt ervoor dat je niet in de rij hoeft te staan bij binnenkomst.

  Je muntjes staan namelijk al op je polsbandje waardoor je langer kan feesten. Het betalen gaat overigens ook sneller en wanneer je munten over hebt kan je die tot 3 weken na het festival claimen en laten storten op je bankrekening.

  Amsterdam Open Air polsbandje

  Amsterdam Open Air polsbandje

  De grote vraag is uiteraard: "Hoe werkt het?"

  • Maak een Amsterdam Open Air account aan
  • Vul je persoonlijke ticket nummer in wat onder je barcode staat en accepteer de terms and conditions
  • Kies een 'token pack' en betaal met creditcard of iDeal
  • Bij binnenkomst op het festival ontvang je een magische Amsterdam Open Air polsband
  • Betaal met het Amsterdam Open Air polsbandje door het bandje langs een scanner te halen bij een bar of voedsel tent

  Amsterdam Open Air polsbandje

  Geen lange wachtrijen meer in verband met Amsterdam Open Air munten maar simpel van te voren al je token packs bestellen. Bewaar je polsbandje na het festival, want elk polsbandje bevat een uniek nummer wat waarschijnlijk gebruikt moet worden om je overgebleven munten uit te laten betalen. Dit kan tot maximaal drie weken na het festival.

  Amsterdam Open Air vindt dit weekend plaats op 6 en 7 junbi in het Gaasperpark en wij hebben er zin in. Als jij nog aanwezig wilt zijn bij het festival moet je snel zijn! Er zijn alleen nog zondag tickets aanwezig! Wij hebben natuurlijk voor jullie ook de beste festival apps op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.