Amsterdam heeft prominente rol in nieuwe trailer Sense8

  Netflix heeft vandaag de nieuwe trailer Sense8 vrijgegeven voor het tweede seizoen van de Netflix Original serie. De tien nieuwe afleveringen, beschikbaar vanaf 5 mei, werden in diverse wereldsteden opgenomen waaronder verschillende locaties in Amsterdam zoals het Rijksmuseum, Beurs van Berlage en het Paradiso.

  In het tweede seizoen van Sense8 komen Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Smith) en Wolfgang (Max Riemelt) nog dichter bij elkaar zowel fysiek als mentaal.

  Trailer Sense8 verwachtingen

  Door de connectie die de acht Sensates delen zijn zij in staat te bewegen, praten en denken als de anderen en zijn zij volledig ondergedompeld in elkaars leven, tragedies en triomfen. Terwijl zij antwoord zoeken op de vraag waarom zij met elkaar verbonden zijn, moet het achttal op de vlucht voor de geheime organisatie die hen wilt opsporen en doden.

  De Sensates moeten meer dan ooit en tegen alle verwachtingen in een manier vinden om met elkaar te leven en de anderen te begrijpen en verdedigen.

  Sense8 is gecreëerd door J. Michael Straczynski, Lana Wachowski en Lily Wachowski. Ze hebben in het verleden meegewerkt aan The Matrix trilogie en aan de Thor films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.