Among the Sleep release voor PlayStation 4 en PC

  SOEDESCO heeft de Among the Sleep release voor komende zomer aangekondigd. De prijswinnende horror game zal wereldwijd voor PS4 en PC gelanceerd worden.

  Zoveel werd bekend nadat SOEDESCO vandaag aankondigde samen te gaan werken met de Noorse Krillbite Studio. Samen zullen zij Among the Sleep uit gaan brengen. De game die als experiment bijzonder goed werd ontvangen en vele goede berichten wist te oogsten, zal nu dus een volwaardige game worden met wereldwijde release.

  Na goede ontvangsten nu offciele Among the Sleep release

  In Among the Sleep duik je in het leven van een tweejarig kind. Je beleeft alles, zoals het gekraak van traptreden of gekras van takken tegen de ramen, als een tweejarig kind. Al deze enge gebeurtenissen worden zo heftig, dat zelfs monsters opduiken in de gedachten van je personage. En je hebt alleen Teddy, je knuffelbeer, aan je zijde.

  Alle gebeurtenissen en speurwerk doen er toe leiden dat spelers alle acties zo beleven als een tweejarige dat ook zou doen. Among the Sleep release is een meeslepend verhaal met ontzettend veel oog voor details die spelers een absoluut gevoel van hulpeloosheid, angst en machteloosheid geven.

  De prijswinnende "horror"game zal deze zomer voor PlayStation 4 en PC uitkomen.

  Among the Sleep

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.