Amnesia Collection gratis voor PC spelers

  Het was een tijdje stil rondom de gratis games die de Humble Store regelmatig aanbiedt, maar nu is de digitale winkel weer helemaal terug nadat het eerder deze maand al The Red Solstice kosteloos beschikbaar stelde. Vandaag en morgen is namelijk de Amnesia Collection gratis voor PC spelers.

  De naam van de game zegt het al. De Amnesia Collection is een verzameling van meerdere games. In dit geval zijn het er twee: Amnesia A Machine for Pigs en Amnesia The Dark Descent. Beide first person horror games laten jouw door duistere gangetjes lopen en soms de schik van je leven bezorgen met al haar enge en mysterieuze wezens.

  Vandaag en morgen is Amnesia Collection gratis

  De Humble Store geeft je dus 100 procent korting op twee games. Wil je er van profiteren, dan moet je wel snel zijn. Morgenavond 7 uur houdt de gratis periode voor de twee titels op.

  Eind vorig jaar begon de Humble Store met het regelmatig aanbieden van gratis games. Zo kwamen onder meer The Bureau: XCOM Declassified en Brütal Legend langs. Na december was er een korte periode van geen gratis games, maar daar kwam vorige week verandering in met The Red Solstice.

  Amnesia: The Dark Descent

  Verkijgbaar vanaf 17 february 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.