Amerikaanse Netflix kijken in Nederland binnenkort niet mogelijk?

  Ben jij niet tevreden met het aanbod van de Nederlandse Netflix? De oplossing was lange tijd simpelweg een VPN-dienst gebruiken om in Nederland de Amerikaanse Netflix kijken. Nu heeft Netflix Nederland er na klachten uit de film-industrie genoeg van en worden er stappen ondernomen om de diensten te blokkeren.

  Netflix, de dienst waar je per maand een bedrag betaalt om films te kunnen streamen, is in Nederland al ontzettend populair. Veel gebruikers zijn alleen niet tevreden met de beperkte selectie van de Nederlandse Netflix en proberen daarom op verschillende manieren toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix.

  Normaal gesproken is dit niet mogelijk, maar met een VPN-verbinding kan je een Amerikaans ip-adres krijgen en vervolgens moeiteloos de Amerikaanse Netflix kijken.

  Verschillende filmstudio's hebben geklaagd bij de streamingservice en Netflix gaat nu populaire vpn-diensten zoals Torguard proberen te blokkeren. De dienst heeft gemerkt dat gebruikers al vanaf midden december problemen met de dienst ondervonden. Torguard laat het volgende weten:

  “Ik heb een vermoeden dat Netflix deze nieuwe IP blokkerende methodes aan het testen is in bepaalde markten. Momenteel zijn deze blokkeringen niet agressief en ze richten zich mogelijk op IP ranges die hoger zijn bij te veel gelijktijdige logins."

  Amerikaanse Netflix kijken misschien geblokkeerd door Netflix

  Netflix test een aantal verschillende methodes waaronder het vergelijken van de tijdzone via de webbrowser of mobile device met de tijdzone van hun ip-adres of het gebruik van de DNS-services van Google in de Android App te dwingen. Torguard laat weten dat wanneer Netflix doorgaat met een strict ban-beleid, ze een gemakkelijke oplossing gaan bieden.

  Als je tevreden bent met de Nederlandse Netflix selectie en je de Amerikaanse Netflix niet hoeft, hebben we hier op XGN een handige special voor je. Check voor alles wat je moet weten over hoe Netflix werkt de Netflix tutorial!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.