American Horror Story Season 5 staat op Netflix

  American Horror Story Season 5, genaamd: 'Hotel', Is vanaf vandaag te zien op de streaming dienst Netflix. Lady Gaga maakt haar debuut in AHX. Eerdere vaste acteurs, Jessica Lange en Frances Conroy, spelen niet meer mee in dit seizoen.

  Het vijfde seizoen van American Horror Story is losjes gebaseerd op een echt hotel. Namelijk de in 1893 door H. H. Holmes gebouwde 'Murder Castle' in Chicago. Deze leent zich, net als in deze filmserie, als een plek waar mensen gemarteld en vermoord worden.

  Lady Gaga speelt overigens de rol van een bloeddorstige fashion kenner. Lady Gaga won een Golden Globe voor beste actrice.

  Verder American Horror Story Season 5 details

  Het plot begint met een detective die interesse krijgt in het hotel. Gedurende het seizoen zullen verschillende 'entiteiten' en moordenaars hun intrede maken.

  Anders dan voorheen, zijn eerdere locaties van voorgaande seizoenen ook indirect verbonden aan de gebeurtenissen in het vijfde seizoen.

  De show kent in totaal twaalf afleveringen en is vanaf nu te zien op Netflix Nederland.

  Seizoen 6 is ook op komst en zal ergens dit jaar moeten verschijnen. Het is niet duidelijk wanneer deze in Nederland komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.