AMD RX 480 en meer GPU's tijdens E3 getoond

  Tijdens de PC Gaming Show E3 persconferentie heeft AMD weer genoeg te tonen. Zo is er een reeks nieuwe AMD hardware getoond met betrekking tot GPU's, met onder andere de AMD RX 480.

  AMD heeft een geheel nieuwe productlijn te tonen die bestaat uit een aantal GPU's. Het betreft hier de Polaris serie. Een krachtige serie die qua kosten niet in een laag segment valt over het algemeen.

  Nieuwe GPU's line-up getoond, AMD RX 480 en meer

  De eerste GPU die getoond is, is de AMD RX 480. Deze kaart is geheel gebruiksklaar gemaakt voor Virtual Reality. Daarnaast is een van de hoogtepunten de prijs die er aan verbonden wordt. Het kostenplaatje is namelijk maar 199 dollar.

  Als tweede kaart is de RX 470 HD aan het publiek voorgesteld. Deze kaart ondersteunt full hd en behoort volgens AMD 'excellente prestaties' te leveren. De laatste videokaart die is getoond, is de RX 460. De GPU legt de nadruk op snelle werking voor eSports spellen en andere competitieve games.

  AMD komt komt met een VR rugtas waarmee je gewoon kan gamen terwijl je rondloopt. Zet een bril op, doe de rugtas aan en sluit ze op elkaar aan. Hiermee kan je genieten van een virtuele realiteit waar je ook bent.

  AMD heeft daarbij gewerkt aan een nieuwe software met de naam liquid VR. Deze software moet ervoor zorgen dat VR games van ongekende kwaliteit gemaakt kunnen worden. Compatibiliteit en ervaring staat hierbij voorop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.