AMD geeft Never Settle Forever een opfrisbeurt

  AMD werkt al een tijdje samen met meerdere grote ontwikkelaars om games te bundelen met haar videokaarten. Zo kun je bij de beste kaarten maar liefst drie games cadeau krijgen, en dat zijn niet de minste games.

  De klanten van AMD, in dit geval gamers, vonden de lijst van games echter te beperkt en teveel gericht op de grote titels. Titels die eigenlijk iedereen al heeft en dus weinig interessant zijn om bij een videokaart te krijgen. Daarom is AMD met Square Enix om de tafel gaan zitten om te kijken hoe ze de zogenaamde ‘Never Settle Forever’-deal interessanter konden maken.

  Aan de lijst met games is onder andere Murdered: Soul Suspect en Thief toegevoegd, beide zijn games van Square Enix. Maar om ook indie-gamers over de streep te trekken zijn ook bundels met deze games toegevoegd zoals The Banner Saga, Dyad, Guacamelee!, en Tales from Space: Mutant Blobs Attack.

  Hoe beter je videokaart is, hoe meer games je ook cadeau krijgt. Een keuze bestaat uit een AAA-titel, AA-titel of een Indie-bundel. De lijst van de beloningen per videokaart ziet er als volgt uit:

  Drie games (Gold Reward)Twee games
  (Silver Reward)
  Een game
  (Bronze Reward)

  AMD Radeon R9 295X2

  AMD Radeon R9 290 serie

  AMD Radeon R9 280 serie

  AMD Radeon R9 270 serie

  AMD Radeon R7 260 serie

  AMD Radeon R7 250 serie

  AMD Radeon R7 240

  Overigens laat AMD het hier niet bij zitten. Het bedrijf blijft constant op zoek naar nieuwe games om aan het programma toe te voegen. Dus als dit al niet genoeg was om je over de streep te trekken, dan heeft het bedrijf over een aantal maanden misschien een betere deal.

  Murdered: Soul Suspect

  Verkijgbaar vanaf 6 june 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.