AMD drivers zijn geoptimaliseerd voor de nieuwe titels

  Er is een nieuwe update verschenen voor AMD videokaarten. De update, Radeon Crimson Edition 16.10.2 genaamd, zorgt ervoor dat de AMD drivers geoptimaliseerd zijn voor de nieuwe triple A titels.

  Met de nieuwe update zijn de AMD drivers geoptimaliseerd voor Battlefield 1, Sid Meier’s Civilization VI, Titanfall 2, Serious Sam VR Early Access en Eagle Flight VR.

  AMD drivers geoptimaliseerd voor Civ VI en Battlefield 1

  Er is een crossfire profiel toegevoegd voor Civilization VI en het profiel voor Battlefield 1 heeft een update gekregen. de update zorgt naast de optimalizatie voor de nieuwe titels ook voor een aantal oplossingen voor bekende problemen. Zo zal de update ervoor zorgen dat de snelheid van de ventilatoren op de Radeon RX 400 kaarten niet meer omhoog zal gaan na het afsluiten van een aantal specifieke applicaties en zal Gears of War 4 geen last meer hebben van freezes wanneer er gespeeld wordt op de hoogste resoluties en settings.

  Verdere oplossingen die door de update zullen komen, zijn het behouden van de Eyefinity group settings na een driver update en het ondersteunen van DirectX 12 applicaties op oudere CPU's.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.