The Boys seizoen 3 krijgt nog eens drie nieuwe superhelden

News
donderdag, 24 juni 2021 om 15:30
the boys seizoen 2f1641579183
De superhelden serie van Amazon, The Boys, is weer volop in de maak. Amazon is bezig met seizoen drie en huurt weer een paar nieuwe ‘supes’ in om Butcher en zijn team weer nachtmerries te geven. Voor het derde seizoen van The Boys komen er, naast Soldier Boy, nog eens drie nieuwe helden uit.
The Boys weet goed te scoren bij menig fans. Amazon is daarom ook druk bezig met het voorbereiden van The Boys seizoen 3 en huurt drie nieuwe acteurs in om allemaal een beetje Compound V te nemen en te veranderen in een paar nieuwe ‘supes’.
De drie nieuwe acteurs zijn Sean Patrick Flannery, Nick Wechsler en Miles Gaston Villanueva. Van alle drie de acteurs weten we ook al welke superhelden ze gaan worden. Flannery speelt een personage genaamd Gunpowder, Wechsler speelt Blue Hawk en Villanueva speelt Supersonic. Wat we precies moeten verwachten van de drie nieuwe helden is niet duidelijk, maar de kans is natuurlijk groot dat de namen al het een en ander weggeven.

The Boys seizoen 3 brengt meer helden, maar geen releasedatum

Naast de drie hele nieuwe helden die zijn gecast, komt ook Soldier Boy naar The Boys seizoen 3. Soldier Boy wordt gespeeld door Jensen Ackles en hij heeft al zijn superheldenpak laten zien. Van de resterende nieuwkomers is nog weinig bekend, maar het zal niet lang duren voordat we de eerste teaser krijgen.
Over een releasedatum voor The Boys seizoen 3 is ook nog niets bekend. De productie van het nieuwe seizoen is pas net begonnen dus het duurt nog wel enige tijd voordat we een datum krijgen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties