Amazon Prime Nederland is een feit

  De webwinkel die e-boeken verkoopt is al sinds 2014 actief in Nederland, maar nu is er ook Amazon Prime Nederland. Dat houdt in dat je vanaf vandaag spullen kunt kopen en video's kan streamen via die dienst.

  Álvaro Ibáñez

  Met Amazon Prime kun je twee miljoen artikelen kopen en ook nog op Netflixachtige manier films en series kijken. Feitelijk krijg je met een Prime-abonnement dus toegang tot het gehele assortiment van Amazon. Ongeveer de helft van de twee miljoen producten wordt na bestelling binnen één dag bezorgd binnen ons land. Voor de overige artikelen geldt een bezorgtijd van twee dagen

  Amazon Prime is een service waar je een abonnement voor dient te hebben. Op maandelijkse basis kost dat 4 euro en voor een jaar betaal je 50 euro. De Prime Video was al eerder in Nederland beschikbaar, maar is nu volledig geïntegreerd in de normale Prime.

  Amazon Prime Nederland is niet eerste Amazondienst in ons land

  Voor de Nederlandse Amazon Prime moet je niet naar amazon.nl gaan, want dat is alleen de tak die e-boeken verkoopt. Die werd al in november 2014 gelanceerd in Nederland. Voor Prime moet je juist naar de Duitse site gaan. Die werd in 2014 al naar het Nederlands vertaald, maar is nu nog meer verbonden met ons land.

  Bol.com heeft er dus een geduchte concurrent bij. Ook daar kon je games kopen, maar nu Amazon Prime ook in Nederland bezorgt is dat ook een aardige optie geworden. Dus, waar ga je Assassin's Creed Origins kopen? Bij bol.com of bij Amazon?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.