Amazing Spiderman film met Venom in de hoofdrol in de maak

  De nieuwste Amazing Spiderman film van Sony staat al in de steigers en is een samenwerking tussen Marvel en Sony. Maar er zou bij Sony zelf ook een nieuwe Spiderman film in de maak zijn. Dit keer niet met de rood-blauwe webslingeraar, maar met de villain Venom in de hoofdrol.

  Het personage zou zijn eigen film krijgen, maar staat los van het verhaal dat Sony samen met Marvel aan het maken is. We hebben Venom al eens in een Spiderman film gezien, in Spiderman 3 uit 2007 zagen we hoe de Peter Parker van Tobey Maguire het op moest nemen tegen de iconische slechterik.

  Diezelfde film was aanleiding voor deze nieuwe film in het Amazing Spiderman film universum. We weten op dit moment eigenlijk nog vrij weinig over de film, behalve dat deze gemaakt wordt en dat fans van de stripboeken erg naar een film met dit personage uitkijken.

  Amazing Spiderman film breidt Marvel verder uit

  Het feit dat de nieuwe Amazing Spiderman film in de maak is, toont ook aan hoeveel succes de Marvel personages al hebben. Het universum, zij het onder verschillende studio's, breidt zich steeds verder uit en we zien steeds meer nieuwe gezichten in de films.

  De nieuwe Amazing Spiderman film met Tom Holland die de rol van gemuteerde superheld op zich neemt, staat in de planning voor volgend jaar. Dit jaar zien we de superheld ook al terug in de aankomende film Captain America Civil War, deze film staat voor 28 april op de planning.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.