Als Fallout 3 baby de game uitspelen - het is gelukt!

  Een hele tijd geleden hebben gamers ontdekt dat je in Fallout 3 als baby kunt spelen. Jaren later heeft iemand het hele spel uitgespeeld als Fallout 3 baby en de stream ervan op YouTube gezet.

  In Fallout 3 begin je als baby, tijdens de 'tutorial' van de game. Het is de bedoeling dat je daar je SPECIAL stats kiest, waarna de game weer vooruit springt in de tijd. Als je echter een trucje uithaalt, kun je het voor elkaar krijgen dat je als baby door het spel gaat.

  Dit heeft heel wat nadelen: je bent niet zo sterk, kan niet met sommige dingen of wezens communiceren en loopt heel traag, waardoor je niet echt weg kan rennen voor vijanden. Het heeft ook kleine voordelen, zo ben je soms moeilijk te raken door vijanden.

  Als Fallout 3 baby door het hele spel op YouTube

  YouTuber Bryan Pierre heeft het hele spel als Fallout 3 baby doorlopen en dat op YouTube gezet. In vijf delen, die ieder meer dan twee uur duren, speelt Pierre heel Fallout 3 uit als baby van een jaar oud.

  Naast de baby is er onlangs ook geschiedenis geschreven door YouTuber Many A True Nerd, die het gepresteerd heeft om Fallout New Vegas met één levensbalk uit te spelen zonder dood te gaan.

  Fallout 3 is nu verkrijgbaar voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Benieuwd naar deze klassieker? Lees onze review!

  Fallout 3

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.