Alleen vandaag Ghost Recon Wildlands kopen vanaf 24 euro in de Ubi Store

  Fan van alles wat met Tom Clancy te maken heeft, maar je hebt het de laatst uitgebrachte versie van de reeks nog niet in huis? Dan kun je nu met korting in de Ubisoft Store het goed ontvangen Ghost Recon Wildlands kopen. Eén van de betere Ubisoft deals op dit moment!

  De normale versie is voor zowel de PC, PlayStation 4 als Xbox One in de aanbieding, alleen zijn de console versies wel duurder. Zo kost het spel als je hem op de PC wil 24 euro en op de PS4 en Xbox One 33,49 euro.

  Daarnaast kun je voor de PC ook de Deluxe Edition en de Gold Edition oppikken met korting. De Deluxe Edition kost je dan 28 euro en de Gold Edition 40 euro. Voor de PS4 en Xbox One is ook de Gold Edition te verkrijgen met korting, deze kost je dan 66,99 euro.

  Je kunt hier in de Ubi Store gebruik maken van de aanbieding. Deze is enkel vandaag geldig.

  Ghost Recon Wildlands kopen met Ubisoft Units

  Voor extra korting kun je ook nog gebruik maken van de Ubisoft Units die je hebt. Zo krijg je 20 procent korting bovenop de huidige korting bij inlevering van 100 Units. Wanneer je besluit om de game te kopen dan krijg je er ook nog eens aantal Ubisoft Units bij die je bij de volgende aankoop kunt spenderen.

  Mocht je nou onbekend zijn met het fenomeen Ubisoft Units, dan hebben wij een handig artikel voor je waarin alles over de Units staat uitgelegd. Daarin lees je alles over dit speciale betaalmiddel van Ubisoft, hoe je ze verdient, wat je ermee kunt en meer.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.