Alle Legendary Bounties vanaf vandaag beschikbaar in Red Dead Online

  De afgelopen weken hebben Bounty Hunters het druk gehad in Red Dead Online, om de meest gezochte criminelen in het Wilde Westen op te speuren. Met de update van deze week kunnen oude en nieuwe premiejagers de uitdaging opnieuw aangaan.

  Over tien weken heeft Rockstar tien Legendary Bounties verspreid, die elk één week beschikbaar waren om te vangen als Bounty Hunter. Spelers op PC en nu ook Stadia hebben daar alleen een flink aantal weken van gemist. Gelukkig heeft de ontwikkelaar daar nu een oplossing voor.

  Alle Legendary Bounties zijn nu namelijk op het Bounty Board te vinden bij postkantoren en sheriffs. De moeilijkheidsgraad wordt met een sterrensysteem aangeduid, zodat je precies weet wat voor uitdaging je staat te wachten. Heb je dus een paar doelwitten gemist, dan kun je nu alsnog de jacht openenen op bijvoorbeeld de flamboyante Red Ben Clempson of de beruchte Owlhoot-familie. Bovendien leveren alle bounties deze week 50% meer dollars op én 25% meer XP voor je Bounty Hunter-progressie.

  Battle Royale in Red Dead Online

  Ben je op zoek naar nog meer avontuur, dan kan je je geluk op met de Free Aim Series van deze week. Gun Rush is namelijk aan de beurt. In deze modus moeten spelers in hun eentje zien te overleven en op zoek gaan naar wapens en munitie, terwijl het speelveld steeds kleiner wordt. Het doel is om als laatste speler overeind te staan. Inderdaad, de Battle Royale van het Wilde Westen.

  Wil je het anderzijds wat rustiger aan gaan doen en zonder geweld de prairie afspeuren, dan heeft Madam Nazar een klusje voor Collectors. Deze week vraagt ze om de Foundation Collection, die bestaat uit de Feldspar Arrowhead, Endicott Diamond Earring en de Emmeline Coral Earring. Uiteraard word je rijkelijk voor je tijd beloond.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.