Alle BioShock games Backwards Compatible met Xbox One

  Onlangs heeft 2K Games de remasterbundel BioShock The Collection uitgebracht. Dit is alleen niet meer de enige manier om BioShock te spelen op de Xbox One. Nu zijn namelijk alle BioShock games backwards compatible voor de Xbox One.

  In BioShock The Collection is het mogelijk om BioShock, BioShock 2, en BioShock Infinte te spelen in hoge kwaliteit. De spelers die de games al hebben aangeschaft voor de Xbox 360 kunnen deze nu gebruiken voor de Xbox One.

  BioShock games backwards compatible nieuwste toevoegingen aan de lijst games

  De games werken een stukje beter op de nieuwe console van Xbox dan de Xbox 360, maar zullen niet dezelfde grafische upgrade zien als de BioShock The Collection heeft. Xbox is momenteel erg bezig met het beschikbaar maken van 360 games op de Xbox One. Het toevoegen van de BioShock games is een extra klantvriendelijke toevoegingen aan die lijst, aangezien de drie games onlangs opnieuw zijn uitgebracht.

  In totaal zijn er nu tot wel 300 games backwards compatible beschikbaar en het lijkt erop dat Xbox voorlopig nog niet klaar is het met het porten van oude games naar de nieuwe console. Wij hebben een overzicht gemaakt van games die wij graag nog backwards compatible zien.

  BioShock

  Verkijgbaar vanaf 24 august 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.