Alien: Isolation krijgt releasedatum

  De survival horror game Alien: Isolation zal op 7 oktober in de winkels liggen. Dat maakten SEGA en Creative Assembly zaterdag bekend op het EGX Rezzed evenement in het Verenigd Koninkrijk.

  Het spel komt uit voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Hierin speel je als Amanda Ripley, de dochter van Ellen uit de originele Alien-film uit 1979. Net als in deze film zal er in het spel op je worden gejaagd door een zogenaamde Xenomorph. Ontsnappen aan de Alien zal echter moeilijk gaan. Je bent namelijk aan boord van een ontmanteld handelsstation dat door de ruimte zweeft.

  Aangezien je weinig tot geen middelen tot je beschikking hebt, zul je deze moeten vinden op het handelsstation zelf. Daarnaast is het natuurlijk zaak om niet ten prooi te vallen aan het monster.

  Ontwikkelaar Creative Assembly laat bij monde van Alistair Hope weten blij te zijn met de bekendmaking van de dag der verschijning.

  "Dat we eindelijk een releasedatum voor Alien: Isolation kunnen aankondigen maakt ons erg gelukkig. De reacties op het spel die we tot nu toe hebben gekregen zijn ongelooflijk, van de schreeuwen en kreten tot de koude rillingen. Het is de Alien game die we altijd al wilden spelen en we kunnen niet wachten totdat iedereen er deze herfst mee aan de slag gaat."

  Alien: Isolation

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.