Alien Isolation krijgt nieuwe moeilijkheidsgraden

  Alien Isolation krijgt in een gratis update twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd. Xenomorphs ontwijken kan je heel moeilijk, óf heel makkelijk af gaan met de nieuwe update.

  De update voegt namelijk de nightmare en novice moeilijkheidsgraden toe aan Alien Isolation. De nightmare stand wordt beschreven als de 'ultime Alien Isolation ervaring'. Je moet de Sevastopol verkennen met een kapotte motion tracker, geen levensbalk of ammo counter en ook geen kaart. Ook laten andere overlevenden geen ammo vallen, is de brandstof voor de vlammenwerpen nóg sneller op (en moeilijker te vinden), en is de Alien nog vijandiger geworden.

  De novice stand is voor de newbs onder ons gemaakt die meer van de atmosfeer van de game willen genieten. De alien gedraagt zich tammer en is makkelijker te ontwijken en vijanden zijn makkelijker te verslaan. Ook zijn er veel meer resources te vinden.

  24 dagen kerst met Alien Isolation

  Verder belooft het Alien Isolation-team allerlei extra's in de vorm van een advent kalender. Dagelijks (tot en met 24 december) krijgen we van het team gratis concept art, posters en meer voorgeschoteld. Ho-ho-ho!

  De nieuwe nightmare stand is perfect om in je broek te schijten, want Alien Isolation werkt ook met de Occulus Rift!

  Alien: Isolation

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.