Alien Isolation DLC Safe Haven brengt zware Salvage mode

  De derde Alien Isolation DLC, Safe Haven, komt vandaag uit. Een nieuw personage en een nieuwe Salvage mode is hierin toegevoegd, waarbij je 10 taken moet voltooien zonder dood te gaan.

  Vandaag is de Alien Isolation DLC te downloaden op Xbox 360, Xbox One en PC. Morgen is de update ook beschikbaar voor PlayStation. Bekijk bovenaan dit artikel de trailer voor de Salvage mode.

  Alien Isolation DLC nieuw karakter 'Hughes'

  Net als bij de vorige Alien Isolation DLC packs krijg je een nieuw speelbaar personage. Hughes, de communicatiemanager van Sevastopol, zit vast in een safe room onder in het station. De voorraden raken op, dus hij moet contact zoeken met de buitenwereld en zien te ontsnappen.

  Ontwikkelaar Creative Assembly laat weten dat Safe Haven twee keer groter is dan voorgaande Survivor mode maps. Je kunt de Gemini Systems en de Bacchus Apartments uitkammen, waarbij geprobeerd is zelfs de meest ervaren Alien Isolation spelers uit te dagen. Vorige maand werd al bekend dat er nieuwe moeilijkheidsgraden aan de game werden toegevoegd.

  Je krijgt één leven om tien nieuwe objectives en vijanden te verschalken. Als je zo'n objective haalt, krijg je beloningen en punten, waarbij je nieuwe items kunt krijgen en maken. Door punten in te wisselen kun je een save slot behalen, maar dat gaat weer ten koste van je eindscore en daarmee je positie op de ranglijsten.

  Eind maart komen er nog twee Alien Isolation DLC packs uit, Lost Contact en The Trigger. Mocht je een Oculus Rift hebben, die kun je ook aansluiten voor een nog engere ervaring!

  Alien: Isolation

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.