Alien Isolation DLC met drie nieuwe maps vandaag beschikbaar

  Vandaag kunnen bezitters van Alien Isolation het nieuwe DLC pack Trauma binnenhengelen. Trauma is één van de vijf nieuwe downloadbare contentpakketten en brengt ons een nieuwe uitbreiding op de Surviver Mode van Alien Isolation.

  In Trauma krijgt de speler toegang tot drie nieuwe Survivor Mode-maps. Je mag aan de slag met een speciaal karakter met de naam 'Dr Lingard'. Ze voelt zich verantwoordelijk voor het overbrengen van de Alien naar het ruimteschip waar de ramp plaatsvond. Met weinig kogels en afleidmogelijkheden wil ze proberen alle data op het schip te wissen.

  Alien Isolation DLC Trauma

  Alien Isolation is een nieuwe first-person survival horror game, waarin je terugkeert naar het moederschip uit de bekende Alien-filmreeks. Aan boord van het schip moet je je een weg zien te banen door verlaten omgevingen. Tegelijkertijd ontwijk je de Xenomorph die op je jaagt. Alles is geoorloofd om het er levend vanaf te kunnen brengen.

  Alien Isolation is op dit moment in de aanbieding op Steam voor 25 euro. Het nieuwe DLC-pack is vanaf vandaag beschikbaar voor 6,99 euro voor de PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en Xbox One.

  Alien: Isolation

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.