Alien Isolation 2 ontwikkeling gaat spoedig van start

  De Alien Isolation 2 ontwikkeling gaat snel van start. Creative Assembly wil namelijk een nieuwe game binnen het Alien Universum gaan maken. De geruchten zijn dat dit om een sequel voor Alien Isolation zou gaan.

  Creative Assembly werkte hiervoor aan Halo Wars 2. De ontwikkeling voor deze game is klaar. De ontwikkelaar heeft nu zijn handen vrij voor een nieuwe game.

  Alien Isolation 2 ontwikkeling

  In een interview met PlayStation magazine laat een bron binnen Creative Assembly weten dat de studio spoedig aan de gang gaat met een nieuwe Alien game. Tim Heaton, hoofd van Creative Assembly liet eerder al weten te denken aan een sequel voor Alien Isolation.

  Uitgever SEGA was niet helemaal tevreden met de verkoop van de game. Ondanks dat werd Alien Isolation wel goed ontvangen. In totaal werden er meer dan twee miljoen exemplaren van de game verkocht. SEGA geeft aan interesse te hebben in een sequel als het profitabel genoeg is.

  Alien Isolation kwam in 2014 uit voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC. In onzer review krijgt de game van ons een 9. We waren vooral te spreken over de echte Alien sfeer die de game heeft.

  Alien: Isolation

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.