Alice in Wonderland 2 gepland voor mei 2016

    Disney kwam vandaag naar buiten met een geplande releasedatum voor The Jungle Book en Alice in Wonderland 2. Beide films zijn te bewonderen in zowel 2D als 3D. The Jungle Book staat in de planning voor oktober 2015 en Alice in Wonderland 2 voor mei 2016.

    Voor The Jungle Book zit Jon Favreau (Iron Man, Cowboys & Aliens) in de regisseursstoel, waarbij hij een verfilming maakt van het gelijknamige boek geschreven door Rudyard Kipling. Het klassieke verhaal gaat over een Indiaas jongetje genaamd Mowgli, die wordt opgevoed door wolven en samenleeft met andere dieren. Het script voor de film is geschreven door Justin Marks, maar verder is nog niet bekend wie er in de film gaan spelen. De releasedatum staat wel vastgepind op 9 oktober 2015, een nog lege maand wat betreft films.

    In Alice in Wonderland 2 keert Mia Wasikowska terug in de rol van Alice, en ook Johnny Depp vertolkt opnieuw de rol van Mad Hatter. Verdere terugkerende rollen zijn niet bekend, maar wel een wisseling van regisseur. Ditmaal is het James Bobin (The Muppets) die het laatste woord heeft op de set. Deze film staat in de planning voor 6 mei 2016, een maand waar Disney tegelijkertijd een nog onbekende Marvel film uitgeeft.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.