Alcatel OneTouch wint vier awards met IDOL 3 tijdens MWC

  Tijdens de Mobile World Congress in Barcelona heeft het vlaggenschip van Alcatel, de IDOL 3, verschillende prijzen gewonnen. De Alcatel OneTouch won vier awards nadat het toestel eerder deze week werd gelanceerd.

  De IDOL 3 werd positief ontvangen. Het 4,7 inch-model en 5,5 inch-model werd eerder deze week gelanceerd tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Beide modellen zijn vanaf mei 2015 beschikbaar, vanaf 229 euro.

  Alcatel OneTouch wint vier awards

  De IDOL 3, het toestel dat als enige ter wereld ondersteboven gebruikt kan worden, won verschillende prijzen. De prijzen werden aangeboden door verschillende geprezen organisaties. De prijzen waren:

  • Pick MWC 2015 van Mashable
  • Pick MWC 2015 van Android Authority
  • Pick MWC 2015 van Android Central
  • Best of MWC 2015-award van Know Your Mobile

  Dan Dery, Chief Marketing Officer van Alcatel OneTouch zegt dat de prijzen opnieuw een belangrijke mijlpaal voor Alcatel OneTouch zijn.

  De IDOL 3 is ontwikkeld samen met diverse partners. Dan Dery zei daarover het volgende:

  De IDOL 3 is voorzien van twee front-speakers van JBL-audio en Clari-Fi-technologie, Technicolor Color Enhance beeldscherm-technologie en een 13-megapixel camera met een nieuwe-generatie sensor. Uniek aan de IDOL 3 is dat hij honderd procent ‘omkeerbaar’ is. De gebruiker kan het toestel ook ondersteboven oppakken om te bellen; de IDOL 3 past zich namelijk automatisch aan iedere positie aan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.