Alan Wake ontwikkelaar Remedy werkt aan third-person actiegame

  Alan Wake ontwikkelaar Remedy zit niet stil. Na eerder aan te kondigen dat de studio niet meer exclusief games zal maken voor Microsoft heeft Remedy nu de eerste details van haar nieuwe titel uit de doeken gedaan.

  Het nieuws wordt de wereld in gebracht na het bekendmaken dat Remedy samen zal gaan werken met uitgever 505 Games. 505 zal de volgende game van Remedy uitgeven die voor de PlayStation 4, Xbox One en PC zal verschijnen. In het persbericht worden ook enkele details genoemd over de game, die vooralsnog Project 7 heet.

  Project 7 zal een third-person actiegame worden met cinematische vormgeving. Het spel zal zich afspelen in een compleet nieuw universum dat door Remedy speciaal voor deze game in elkaar wordt gezet. Het zal dus geen Alan Wake of Quantum Break sequel zijn waar aan gewerkt wordt. Het verhaal moet intrigerend zijn en een langdurige ervaring opleveren.

  Dit zijn alle details die we uit het persbericht kunnen halen. Mogelijk horen we snel meer van de ontwikkelaar.

  Alan Wake ontwikkelaar Remedy breekt met Xbox

  Ontwikkelaar Remedy kennen we van games als Alan Wake en Quantum Break. Remedy is ook de maker van de Max Payne games. Na jarenlang met Microsoft te hebben samengewerkt kondigde de studio afgelopen maand aan dat die band gebroken is en de studio nu ook voor PlayStation 4 zal gaan ontwikkelen.

  Project 7

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.