Aladdin live action teaser laat Iago en Aladdin zien

  De eerste teaser van de Aladdin live action film is naar buiten gebracht. In de trailer zien we Mena Massoud, de hoofdrolspeler, als Aladdin met de wonderlamp. Ook zien we de Papegaai Iago door de woestijn vliegen. Verder laat de trailer nog niet heel veel zien.

  We krijgen in de teaser nog niet heel veel te zien. Wel zien we voor het eerst de live action versie van de papegaai Iago. Verder zien we de voor het eerst beelden van Mena Massoud als Aladdin. Het blijft bij een kort stukje film waar hij de wonderlamp wil gaan pakken.

  Will Smith zal de rol van de geest op zich gaan nemen. Van hem zien we nog niets terug in de eerste teaser. Wel heeft Will Smith een een grappige Instagram-post geplaatst met daarbij de volgende tekst:

  “Laat me er uit!!! Ik kan niet wachten totdat jullie mij blauw gaan zien”.

  De animatiefilm van Aladdin kwam al in 1992 uit. De film werd geproduceerd door Walt Disney Feature Animation. De film is gebaseerd op het gelijknamige volksverhaal. De nieuwe live action film wordt geregisseerd door Guy Ritchie, die ook het script geschreven heeft met hulp van John August.

  De live action teaser van Aladdin lijkt het startschot te zijn van meerdere teasers die de komende maanden ongetwijfeld uit zullen komen. Wij houden jullie daar uiteraard van op te hoogte. De film gaat op 24 mei 2019 in première.

  Live action Aladdin teaser volgt de trend van Disney

  Disney kondigt de laatste tijd enorm veel live action remakes van de klassieke animatiefilms aan. Lilo en Stitch komt eraan, ook The Jungle Book heeft een live action remake sinds 2016. De live action remake van Aladdin komt in 2019 uit en nu krijgen we dus de eerste teaser te zien.

  Er komen dus veel leuke live action Disney remakes aan. Lees onze special om erachter te komen waar wij het meeste naar uitkijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.