Al het Pokemon GO App nieuws nu op één site!

  Ondanks dat Pokemon GO pas in enkele landen uit is, is de game al wel als een komeet ingeslagen. Dit betekent miljoenen losgeslagen Pokemon trainers, veel Pokemon GO app nieuws, updates, releases en achtergrondverhalen. Om het overzichtelijk te houden, hebben we deze Pokemon GO pagina in het leven geroepen zodat je alles wat je zoekt in één oogopslag hebt!

  De Pokemon GO pagina is tot de nok toe gevuld met al het nieuws omtrent de nieuwste hype van 2016. Zo werd vandaag bekend dat Duitsland als eerste Europese land officieel aan de slag kan met de game. Maar ook dat er mensen reeds ontslagen zijn vanwege het overmatig spelen van Pokemon GO, bedrijven die overlast hebben van spelers en veel meer. Al dit Pokemon GO App nieuws is op één plaats verzameld.

  Alle Pokemon GO App nieuws op één pagina!

  Maar ook achtergrondverhalen van de maker, Niantic, dat de Pokemon GO rage heeft veroorzaakt of een Pokemon GO hands-on zijn terug te vinden in deze lijst. Meer informatie over alle Pokemon GO items, de features, updates en toekomstige veranderingen die de ontwikkelaar nog voor je in petto heeft zijn hier terug te vinden.

  Er gebeuren dagelijks zoveel dingen met betrekking tot Pokemon GO dat het beter is om alles overzichtelijk op één pagina tentoon te stellen. En dit hebben we dan ook voor al jullie Pokemon fans gedaan. Zo hoef je helemaal niets te missen van je nieuwe favoriete game, kan je dingen te weten komen over het spelletje die je nog niet wist en weet je zeker dat zodra de officiele Pokemon GO download in Nederland live gaat, jij de eerste bent die het weet.

  Alle Pokemon GO App Nieuws vind je terug op onze Pokemon GO Pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.