Ajax organiseert FIFA-toernooi op zoek naar nieuw talent

  Voetbalclub Ajax zoekt nieuw FIFA-talent en wil dat samen met Ziggo gaan vinden via een online Ajax FIFA-toernooi. Elke week zal er een toernooi plaatsvinden onder de naam Ziggo eBattle: Ajax Next ePlayer, en de winnaar krijgt bij Ajax een contract aangeboden als nieuwe ePlayer.

  Electronic Arts

  Iedereen wereldwijd mag zich inschrijven voor het FIFA-toernooi. Deelnemers strijden naast de kans om ePlayer bij Ajax te worden ook voor andere prijzen als VIP-tickets voor Ajax wedstrijden en wedstrijdshirts. De winnaar, die in juni 2019 gekroond zal worden, krijgt een eigen rugnummer en coach. Het toernooi gaat vanaf 16 januari van start voor alle spelers uit Europa, het toernooi keert vanaf dan wekelijks terug.

  De 64 beste spelers van alle deelnemers kwalificeren zich voor de maandelijkse play-offs. Via de play-offs kunnen spelers zich plaatsen voor de Europese finale. De 4 spelers die tegen het einde van de wedstrijd overblijven nemen het daarna op tegen de 4 winnaars van verschillende wereldwijde toernooien (Azië en Amerika). De grote finale gaat worden gespeeld in Amsterdam en de winnaar krijgt dan dat felbegeerde contract.

  FIFA-tournooi speelschema

  Ajax FIFA-toernooi begindatum

  Het toernooi begint vanaf 16 januari. Je kan jezelf vanaf morgen inschrijven voor het toernooi. Dat kan overigens alleen op de platformen PlayStation 4 en Xbox One. Je kan FIFA19 daarnaast ook op de Xbox 360, PlayStation 3, PC en Nintendo Switch spelen, maar dan kun je dus niet meespelen in het toernooi.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.