Ajax is de eerste Nederlandse club met headscans in FIFA 20

  Ajax is het eerste Nederlandse team geworden met spelers met realistische gezichten in FIFA 20, een spel dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gespeeld. Om de gezichten van de Ajax-spelers zo realistisch mogelijk te maken, kregen de Ajax-spelers een headscan. Dit houdt in dat er zeventien foto's uit verschillende hoeken worden genomen van de spelers.

  Dergelijke scans zitten al in de game van andere grote teams, bijvoorbeeld Paris Saint-Germain, Manchester United en Real Madrid. Van Nederlandse teams waren er nog geen gedetailleerde gezichtsscans. Maar nu dus wel. Dit is gemeld op het Twitteraccount van Ajax.

  Deze scans komen waarschijnlijk door het recente succes dat Ajax heeft geboekt in Europa. Volgens EA en Ajax kijken fans al heel lang uit naar deze update en gaat er met de uitvoering van FIFA 20 een wens van veel fans in vervulling. Ook de spelers van Ajax zijn erg blij over hun uiterlijk na de update die wordt geïntroduceerd op 30 oktober. Zo postte Donny van de Beek bijvoorbeeld zijn gezicht in de game onlangs in een Insta story.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.