Airpods diefstal proof gemaakt door vermoming

  De Airpods van Apple zijn momenteel een erg gewild, maar exclusief product. Zo ook voor dieven. Nu worden Airpods diefstal proof gemaakt door een aantal handige vermomingen.

  Na de onthulling van Airpods van Apple werd het kistje waarin de draadloze oordopjes worden opgeladen vrijwel direct door social media belachelijk gemaakt. Zou zouden ze lijken op een kauwgomverpakking of de verpakking van flosdraad. Nu worden die pesterijtjes juist omgetoverd tot iets goeds.

  Airpods diefstal proof gemaakt door simpel stickertje

  Mensen met grijpgrage handjes zouden maar wat graag een case met Airpods van iemand anders in hun eigen zak stoppen. Een pakje kauwgum daarentegen is wat minder in trek. Door simpelweg een sticker van een verpakking van bijvoorbeeld kauwgom op de case te plakken kunnen dieven dus eenvoudig misleid worden.

  Om de Airpods diefstal proof te verklaren is een beetje overdreven, maar kan wel de interesse van een potentiële dief in het witte hoesje van de Airpods wegnemen. Alleen jammer dat de interesse van dieven in kauwgom en flos dan nu weer toeneemt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.