Airpods 2 release zou dit jaar in maart al plaats moeten vinden

  Ieder jaar komt Apple met een evenement waar de nieuwste snufjes worden getoond. Het is nog niet officieel bekendgemaakt wanneer dit evenement gaat plaatsvinden. De Griekse website iPhonehellas komt vaak met nog niet officiële releases van verschillende Apple-producten, waaronder Airpods 2, die op 22 maart misschien al zouden kunnen komen

  LWYang

  De Griekse website is geen bekende bron die al vaker juist blijkende geruchten naar buiten bracht. Toch klinkt een releasedatum op 22 maart helemaal niet zo gek. De afgelopen jaren heeft Apple soortgelijke evenementen namelijk ook aan het einde van maart gehouden. Als de release van onder andere de Airpods 2 zou kloppen, dan vindt er in de week hiervoor een evenement plaats. Aangezien Apple vaak evenementen houdt op dinsdag en woensdag, zou het evenement op dinsdag 19 of woensdag 20 maart plaats kunnen vinden.

  Veel geruchten rondom de Airpods 2 release

  Er gaan al een tijd geruchten rond over de release van de Airpods 2 en een aantal nieuwe iPad-modellen. Daarnaast hebben we al een hele lange tijd niets meer gehoord van Airpower. Dit is een apparaat waarmee je verschillende Apple producten tegelijkertijd draadloos kunt opladen. Je kunt je iPhone XS, Apple Watch en Airpods dan op deze mat leggen, waardoor alle apparaten opladen.

  De eerste generatie Airpods kwam aan het einde van 2016 uit. We hebben dus al even moeten wachten op een geüpdatete versie van de draadloze oordopjes van Apple. De verwachting is dat je met de Airpods 2 ook kunt praten met Siri om verschillende taken op je smartphone uit te voeren. Hierdoor hoef je je smartphone nog minder vaak uit je broekzak te halen. De huidige Airpods zijn alleen verkrijgbaar in het wit, maar de verwachting is dat er ook een zwarte variant uit gaat komen voor de Airpods 2.

  Het blijven toch geruchten

  Er zou ook een nieuwe draadloze opbergdoos bij zitten, waarin je de draadloze oordoppen van Apple sneller zou kunnen opladen. Tot dusver gaat het alleen nog maar over geruchten, dus het is afwachten of ze ook daadwerkelijk kloppen. Wanneer ze wel zouden kloppen, kunnen we de release van de Apple Airpods 2 al heel snel verwachten.

  Wil je weten welke apparaten van Apple wij allemaal verwachten dit jaar? Lees dan ons artikel met de Apple producten die wij in 2019 verwachten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.