Agents of S.H.I.E.L.D. gebruikt concept art Mass Effect 3?

  Oplettende Mass Effect fans zagen een wel erg herkenbaar gebouw in een aflevering van de serie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. BioWare kan er de lol in ieder geval wel van inzien.

  Een zeldzaam stukje concept art, genaamd Mass Effect 3: Earth Alliance (waarvan slechts 500 exemplaren bestaan) lijkt namelijk sprekend op een gebouw in aflevering 10 van Marvel's Agents of Shield. Oordeel zelf maar. Hieronder staat eerst de Mass Effect 3 art, gevolgd door een screenshot uit de Marvelserie.

  Concept art Mass Effect

  Dit nieuwtje kwam aan het licht op het BioWare forum. Het duurde dan ook niet lang voordat de medewerkers van BioWare erachter kwamen. Of ABC toestemming aan EA heeft gevraagd om deze concept art te gebruiken, is niet bekend, maar Aaryn Flynn, general manager van de Mass Effect en Dragon Age studio's, zegt met smart te wachten op zijn officiële Agent's of S.H.I.E.L.D. badge. John Epler, cinematic designer bij BioWare, zegt liever een Helicarrier te willen.

  Michael Gamble, producer van Mass Effect, lijkt bekend te zijn met deze situatie, aangezien een rapduo genaamd The Jacka en Double-00 ook gebruik heeft gemaakt van Mass Effect art om hun albumhoes wat op te fleuren:

  Zowel EA als ABC hebben nog niet gereageerd.

  Mass Effect

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.