Age of Empires 4 mogelijk in aankomst - setting WOII?

  Het gerucht over de komst van Age of Empires 4 is afkomstig van een vacature op de website van Microsoft. Het bedrijf is op zoek naar een programmeur om aan een "geliefde" strategy game franchise te werken.

  De tekst komt uit een vacature voor "The Decisive Games team", een nieuwe studio onder de paraplu van Microsoft. Uit de vacature:

  "Team: The Decisive Games team is gefocust op de ontwikkeling van strategy games van wereldklasse, en bouwt een studio die het volgende deel in een geliefde strategy game franchise wereldwijd gaat brengen naar de volgende generatie gamers. Dit is een veelzijdig team dat veel samenwerkt, met een 'play-centric' ontwerpproces."

  Age of Empires 4 tijdens WOII?

  Hoewel Age of Empires niet bij naam wordt genoemd, verwachten we dat het moet gaan om Age of Empires 4. Age of Empires is dé geliefde strategy game franchise van Microsoft, en het is na miskramen als Age of Empires Online, Castle Siege en World Domination tijd voor een knaller.

  Microsoft is ook al sinds 2004 eigenaar van de Age of Empires 4 website ageofempires4.com, heeft de rechten en heeft nooit gezegd dat de game niet gemaakt zou worden.

  Wanneer de volgende Age of Empires zich zou afspelen, is onbekend. Bij een speciale editie van Age of Empires 3 zat de volgende artwork, die hint naar Tweede Wereldoorlog setting:

  Age of Empires 4

  De historische real-time strategy Age of Empires reeks begon in 1997 en passeerde in 2008 al de 20 miljoen keer verkopen. De laatste uitbreiding van Age of Ampires 3, The Asian Dynasties, dateert uit 2007.

  Age of Empires Online

  Verkijgbaar vanaf 16 august 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.