Advanced Warfare wapen onthuld door baas Call of Duty

  Michael Dondrey, baas van Call of Duty, heeft een nieuw Advanced Warfare wapen laten zien via Twitter. Hieronder zie je de tweet en de afbeelding van het wapen.

  Condrey zette een afbeelding op Twitter met een mogelijk nieuw wapen voor Advanced Warfare. Op de afbeelding is een deel van een nieuw pistool te zien dat waarschijnlijk naar Advanced Warfare zal komen. Het is nog niet bekend welk model het is, maar we zullen het binnenkort waarschijnlijk zien.

  Advanced Warfare wapen

  Eerder vroeg Condrey aan Call of Duty fans welke wapens ze graag terug zouden willen zien. Hieruit kwam een verrassend resultaat, de favoriete wapens van fans zijn: ACR, INtervention, FAMAS, MP5, PP90 en UMP45. De kans dat deze wapens, of een deel ervan, in de toekomst aan de game worden toegevoegd, is dus groot.

  Call of Duty Avanced Warfare kwam op 4 november 2014 uit. De game speelt zich af in 2054 en je speelt hier Mitchell, een voormalig soldaat van de marine. Hij sluit zich aan bij Atlas, een grote militaire organisatie met de meest geavanceerde technologie├źn ter wereld. Amerika is slachtoffer van veel aanvallen op hun militaire infrastructuur en ze beginnen een oorlog om dit te bestrijden.

  Advanced Warfare kreeg een 8.7 in de review. Op 31 maart komt de Ascendance DLC uit voor Advanced Warfare, misschien komt dit nieuwe Advanced Warfare wapen samen met deze DLC naar de game.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.