Advanced Warfare Supremacy DLC voor PlayStation en PC nu beschikbaar

  De Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy DLC is sinds gisteren beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

  De Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy DLC was één maand eerder al beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360 doordat Microsoft een exclusieve deal had. Voor de aankomende Call of Duty: Black Ops 3 zullen deze exclusieve rechten liggen bij Sony.

  Advanced Warfare Supremacy DLC kenmerken

  De Advanced Warfare Supremacy DLC voegt vier nieuwe mappen, namelijk Parliament, Kremlin, Compound en Skyrise. Bij de veteranen uit Call of Duty zal misschien al wel een belletje gaan rinkelen bij de laatste naam. En zij zitten dan ook op het juiste spoor. Skyrise is namelijk een remake van Highrise uit het populaire Call of Duty: Modern Warfare 2.

  Daarnaast keert de nieuwe Exo Grapple modus terug die in de voorgaande DLC voor het eerst werd geïntroduceerd. En de populaire Exo Zombies Saga krijgt een vervolg in een geheel nieuwe ervaring.

  Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy is sinds gisteren verkrijgbaar voor PlayStation en PC bezitters met een Season Pass. Daarnaast is de DLC ook los verkrijgbaar voor een prijs van 15 euro. Ben jij benieuwd naar de Supremacy DLC? Check dan vooral eens onze knallende Supremacy DLC review van de Xbox.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.