Advanced Warfare double XP en nieuwe playlists dit weekend

  Om de opkomende Havoc DLC te vieren krijg Call of Duty Advanced Warfare double XP dit weekend en kunnen gamers twee nieuwe playlists spelen.

  Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft via hun blog laten weten dat ter ere van de release van de Havoc DLC dit weekend gamers in Advanced Warfare double XP krijgen. Ook wordt de nieuwe Hardcore Moshpit playlis geïntroduceerd, een playlist met daarin een combinatie van Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Search and Destroy op verschillende maps. In de Hardcore Moshpit playlist heb je een gelimiteerde HUD, minder health en friendly fire staat aan.

  De andere playlist is de community voted playlist Comeback 24/7, waar je op de map Comeback verschillende game modes waaronder Team Deathmatch, Uplink, Kill Confirmed en Domination speelt.

  Advanced Warfare double XP weekend ter ere van de Havoc DLC

  De Advanced Warfare double XP komt vanwege de opkomende release van de Havoc DLC op 27 januari.Je krijgt in de Advanced Warfare DLC toegang tot de AE4 directed energy assault rifle en vier nieuwe maps. Verder is er de AE4 Widowmaker custom variant én de zombies keren terug in de vorm van Exo Zombies.

  Wil jij deze nieuwe DLC spelen? Kom dan 29 januari langs bij XGN om in de Call of Duty VIP bus onder het genot van een hapje en een drankje deze nieuwe game modes te testen! Je hoeft je alleen maar even op te geven, check deze link hoe dat moet!

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.