Adam's Venture Origins teaser uitgebracht

  SOEDESCO brengt na het succes van Adam’s Venture Chronicles dit voorjaar een nieuwe game uit: Adam’s Venture Origins. De game komt uit op PS4, Xbox One en PC. Zojuist is dan ook de eerste Adam's Venture Origins teaser uitgebracht die je hierboven kunt kijken.

  Adam’s Venture Origins is de nieuwste game in de Adam’s Venture franchise. De game bevat het verhaal van de eerste drie episodes, maar dan in één game. De game is herbouwd in de nieuwe Unity 5 engine en bevat daarom een strakke gameplay, next-gen visuals en nieuwe animaties.

  De game bevat nieuwe uitdagende puzzels en is niet een remake van de originele games maar biedt juist een nieuw avontuur. In de game speel je als Adam Venture, een bekende avonturier. Het doel is om eeuwenoude voorwerpen te bemachtigen en de mysteries te ontrafelen. Hiervoor moet je wel lastige puzzels oplossen en moeilijk uitdagingen voltooien.

  Eerste Adam's Venture Origins teaser nu te bekijken

  De eerste Adam’s Venture teaser is nu hierboven te bekijken, hoewel er naast de datum weinig beelden worden laten zien. De game komt dit voorjaar uit op de PS4, Xbox One en PC hoewel een specifieke releasedatum nog niet bekend is.

  Adam's Venture: Origins

  Verkijgbaar vanaf 1 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.