Adam's Venture Origins release vindt plaats in het voorjaar

  Strakke gameplay, next-gen visuals en nieuwe animaties zijn volgens uitgever SOEDESCO allemaal aanwezig in zijn aankomende game. De Adam's Venture Origins release komt dit voorjaar.

  Adam's Venture Origins is een game van uitgever SOEDESCO en ontwikkelaar Vertigo Games. Deze avonturengame vormt het nieuwe deel in de Adam's Venture-serie die de verhalen Venture Chronicles omvat. Adam's Venture Origins is geheel in Unity 5 opgebouwd en zorgt voor oogstrelende graphics waarbij het zeker geen straf is om de gevaarlijke gebieden te doorkruisen. Het spel biedt meer dan 60 verschillende puzzels die samen goed zijn voor meer dan 10 uur aan gameplay.

  Adam's Venture Origins bezoekt Jeruzalem

  In deze game speel je Adam Venture, een bekende avonturier in de jaren '20. Het is jouw doel om mystieke voorwerpen te vinden en hiermee mysteries te ontrafelen. Dit gaat allemaal niet van een leien dakje aangezien je lastig wordt gevallen door de kwaadaardige Clairvoix Corporatie. Met Adam en zijn trouwe handlanger zul je historische plaatsen zoals Oxford en Jeruzalem om de balans tussen goed en kwaad in stand the houden.

  Adam's Venture: Origins wordt verwacht in het voorjaar van 2016 voor PS4, Xbox One en PC. Wij hebben onlangs de game Defunct getest. Deze is ook uitgegeven door SOEDESCO.

  Adam's Venture: Origins

  Verkijgbaar vanaf 1 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.