Lindsey Morgan op Comic Con Rotterdam voor foto, meet en greet

  Filmfans hebben de kans om Raven uit de hitserie The 100 te ontmoeten. Zo komt Actrice Lindsey Morgan op Comic Con Rotterdam.

  Je kunt een Lindsey Morgan op Comic Con Rotterdam meeten en greeten. Daarnaast is het mogelijk om met haar op de foto te gaan.

  Lindsey Morgan op Comic Con Rotterdam

  Lindsey Morgan is voornamelijk bekend uit de hitserie The 100. Hierin vertolkt zij de rol van Raven Reyes. In deze serie heeft zich 97 jaar geleden een nucleaire oorlog afgespeeld en overlevenden cirkelen rond boven de aarde in een ruimtestation.

  Naast de aanwezigheid van Lindsey Morgan op Comic Con Rotterdam, komen er ook een flink aantal andere acteurs naar Comic Con Rotterdam. Zo zullen ook de Game of Thrones acteurs Ian McElhinney, Gemma Whelan, Daniel Naprous en Daniel Portman langskomen. Harry Melling, de acteur die Dudley Dursing in Harry Potter speelt, is ook aanwezig.

  Verder zijn er twee acteurs aanwezig uit Doctor Who. Dit zijn Catrin Steward en Sylvester McCoy. McCoy heeft daarbij ook de rol van Radagast vertolkt in The Hobbit. Verder zijn er nog acteurs uit Star Wars, The Walking Dead en Sherlock aanwezig.

  Comic Con Rotterdam wordt op zaterdag 4 en zondag 5 maart georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Het evenement wordt georganiseerd voor iedereen met een passie voor comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en/of anime. Tijdens dit soort evenementen lopen veel bezoekers rond in cosplays van hun favoriete personages.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.