Actrice Carrie Fisher mogelijk toch uit Star Wars Episode 8

  Hoewel eerder werd aangekondigd dat actrice Carrie Fisher, beter bekend als Princess Leia, na haar overlijden toch te zien zou zijn in Star Wars Episode 8. Nu komen er berichten naar buiten dat haar scènes misschien uit de film worden gehaald.

  Disney had grote plannen met actrice Carrie Fisher voor de komende twee Star Wars films. Nu gooit het overlijden van Carrie Fisher heel wat roet in het eten. Schrijver van Star Wars episode 9, Colin Trevorrow, zal volgende week naar Los Angeles gaan om te discussiëren over de gevolgen van Fishers dood.

  Volgens bronnen zou Fisher namelijk verschillende belangrijke scènes hebben in zowel Star Wars Episode 8, als in Episode 9. De scènes van Episode 8 zijn al gefilmd, die uit Episode 9 niet. En dit is een groot probleem voor de voortgang van het verhaal.

  Dit is de reden waarom Trevorrow volgende week zal afreizen naar Los Angeles, om daar samen met Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm, te kijken wat er met de serie zal gebeuren. Er liggen verschillende optie op tafel, een daarvan is het verwijderen van de scènes en ze vervangen door andere sequenties. Het is ook mogelijk om Carrie Fisher door middel van CGI te recreëren.

  Actrice Carrie Fisher wordt mogelijk nieuwe Disney prinses

  Voorlopig zullen we dus echt moeten wachten tot na de bespreking tussen Trevorrow en Kennedy. Gelukkig is er niet alleen slecht nieuws over actrice Carrie Fisher. Er is namelijk een petitie gestart om Princess Leia een officiële Disney prinses te maken.

  Mocht lukken, dan zal Princess Leia in hetzelfde rijtje staan als Belle, Assepoester, Sneeuwwitje en Elsa. Star Wars Episode 8 staat gepland om te verschijnen in december van dit jaar. Door het veranderen van het verhaal, zou de datum nog veranderd kunnen worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.