Activision voegt toch nieuwe Battle Pass toe aan Modern Warfare

  Het eerste content seizoen van Modern Warfare is gisteravond gelanceerd. We leken even verlost te zijn van betaalde updates, maar Activision heeft nu toch een nieuwe Battle Pass gelanceerd naast de Season One update.

  Uitgever Activision heeft het weer gedaan. Micro transactions toevoegen aan Call Of Duty. Nadat het eerder leek alsof Season One zonder betaalde content werd gelanceerd, komt Activision toch weer met een Battle Pass die je kan aanschaffen voor duizend COD Points. Of je kan 23 zogenoemde tiers verdienen door gewoon de game te spelen.

  De Battle Pass is alleen cosmetisch en hoewel er twee nieuwe wapens zijn toegevoegd aan de game, zitten ze in tier 15 en 31 die je gratis kan krijgen door jezelf op te werken in het eerste seizoen. Daarnaast kan je wapenblauwdrukken, stemmen en horloges vrijspelen. Ook is er een nieuwe Operator in de game toegevoegd genaamd Mara. De Battle Pass zal omgerekend zo'n 10 euro kosten, maar door genoeg te spelen kan je 1300 COD Points verdienen, waardoor de Battle Pass technisch gezien gratis is.

  Ga jij de nieuwe Battle Pass halen voor Modern Warfare? Of ben je geen voorstander van micro-transacties? Laat het ons weten in de comments!

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.