Call of Duty Modern Warfare krijgt geen lootboxes

  Activision heeft inzicht gegeven in de plannen voor Modern Warfare. De shooter is slechts een paar dagen verwijderd van de releasedatum van 25 oktober en Activision heeft eindelijk aangekondigd hoe het currency-syteem eruit komt te zien. Het lijkt er op dat Activision naar de community heeft geluisterd en de lootboxes uit het spel heeftgehaald.

  Call of Duty: Modern Warfare battle pass?

  Maar die lootboxes worden natuurlijk wel door iets vervangen, namelijk een battle pass. Dus het ziet er naar uit dat Modern Warfare hetzelfde pad gaat volgen wat Fortnite een paar jaar geleden "is begonnen". Activision belooft ook in haar post dat alle inhoud die van invloed is op de spelbalans, zoals basiswapens en attachments, eenvoudig kunnen worden ontgrendeld door de game te spelen.

  Spelers kunnen ook COD-punten verdienen via de battle pass. Naast de battle pass, zal er ook een winkel in de game zijn die cosmetische inhoud verkoopt die spelers direct (dus niet via een battle pass) kunnen kopen.

  De battle pass en Modern Warfare komen niet samen uit op 25 oktober. Het bedrijf zegt dat het zich wil concentreren op de initiële lancering en spelers de kans wil geven om de bestaande inhoud te ontgrendelen waarmee het basisspel wordt geleverd. De battle pass later dit jaar gelanceerd, er zijn geen verdere details aangekondigd.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.