Actie en gevaar in nieuwe Assassin's Creed Odyssey trailer

  Later dit jaar komt Ubisoft met een nieuwe Assassin's Creed game. Nu kunnen waar weer wat meer van zien met deze Assassin's Creed Odyssey trailer.

  De nieuwe video werd op gamescom getoond en zit vol actie en spektakel. Zo zien we de hoofdpersoon in de natuur, waar wilde beesten als beren en leeuwen op de loer liggen. Ook komt er een gevecht tussen schepen op zee voorbij en uiteraard flink wat actie waarin er zelf geknokt wordt.

  Met de nieuwe Assassin's Creed doet de serie het oude Griekenland aan. Dat volgt op het oude Egypte waarin we vorig jaar met Assassin's Creed Origins konden rondlopen. Die game werd goed ontvangen en vernieuwde de serie deels, na een pauze te hebben genomen.

  Twee versies van Assassin's Creed Odyssey trailer

  Opvallend aan het nieuwe deel is dat je deze keer je eigen hoofdpersoon kunt kiezen: Kassandra of Alexios. Daarom zijn er ook twee versies van de trailer. Die met Kassandra is hierboven te zien, de video met Alexios zie je hier.

  Wil je na deze Assassin's Creed Odyssey trailer meer weten? Dan kunnen wij je al genoeg over het spel vertellen. Wij gingen eerder namelijk al uitgebreid aan de slag en daarover kun je alles lezen in onze hands-on. Ook hebben we een overzicht van 8 toffe features die deze Assassin's Creed interessant maken.

  De nieuwe Assassin's Creed verschijnt op 5 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt het spel alvast pre orderen.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.