Achtste Saw film in de maak

  Bereid je voor op de terugkeer van Jigsaw, want Lionsgate heeft vandaag aangekondigd dat de achtste film in de Saw franchise in de maak is. Het zal de eerste nieuwe film in de reeks zijn sinds Saw 3D uit 2010.

  In de tijdsperiode van 2004 - 2010 kwamen er maar liefst seven Saw films uit, met als laatste het eerdergenoemde Saw 3D. Deze film bracht flink wat geld in het laatje voor Lionsgate, maar werd afgekraakt door critici. De studio besloot toen om een tijdelijke pauze in te lassen, die kennelijk nu voorbij is.

  Voor de filmstudio moet Saw de koppositie weer pakken op het horrorgebied. Alle films kwamen in oktober uit en leverden gegarandeerd geld op. Deze positie is nu echter overgenomen door de franchise van Paranormal Activity.

  Lionsgate gaat er in ieder geval geen haastwerk van maken. Zij zijn nu bezig om te kijken welke kant de film op moet gaan. Een remake valt ook onder de opties, volgens Lionsgate.

  Om even het geheugen op te frissen kun je hieronder de trailer van de eerste Saw zien, volgens velen nog steeds de beste film van de franchise:

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.