Acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd

  Er zijn in totaal acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd aan de dienst. Met de Game Pass kunnen gebruikers gratis games spelen tegen een maandelijkse betaling.

  Inmiddels heeft de Game Pass al meer dan 100 games die beschikbaar zijn voor de Xbox One en Xbox 360. Voor 10 euro per maand kunnen gebruikers deze titels spelen. Onder andere titels als BioShock 2, Fable III, Gears of War 4 en Halo 5: Guardians. Deze week zijn er acht nieuwe titels toegevoegd:

  Meer dan honderd Xbox Game Pass games

  Mocht je interesse hebben in de Game Pass, dan kan je deze twee weken lang gratis uitproberen. Een goede tijd om de pas aan te vragen is wanneer Sea of Thieves, Crackdown 3 en State of Decay 2 uitkomen. Deze games zullen tijdens hun release meteen beschikbaar komen in de Game Pass. Hierdoor kan je de games een maand lang (uit)spelen voor tien euro, en hoef je niet het volledige bedrag neer te leggen.

  Naast de nieuwe games die deze week zijn uitgebracht, zijn er nog meer games recent uitgebracht waaronder Resident Evil en Halo Wars: Definitive Edition. Bekijk hier de volledige lijst met recent toegevoegde games en een lijst met alle beschikbare games voor de pas.

  Halo Wars 2

  Verkijgbaar vanaf 21 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.