Ace of Spades steelt harten met Valentijnsdag content

  De Minecraft-achtige shooter Ace of Spades viert vandaag Valentijnsdag en dat doen zij in de vorm van nieuwe DLC. Om de game een 'romantisch' tintje te geven krijgt Ace of Spades als thema het St. Valentine's Day bloedbad van eind jaren '20 in Chicago. Want niets is zo romantisch als een stel gangsters die elkaars hart met lood vullen.

  De gloednieuwe DLC heeft een aantal nieuwe wapens, het gaat echter niet om Cupidos boog. De vier nieuwe wapens zijn de tommy gun, de snub nosed pistol, de koevoet en molotovcocktails. Om het gangster sfeertje door te zetten zijn er ook een tweetal nieuwe maps, namelijk Chicago en Alcatraz. Verder zijn er twee nieuwe gamemodes te spelen, VIP en territories. Als dat nog niet genoeg is zijn er ook zes nieuwe character skins en een nieuwe character class.

  De 'Valentine's Day Massacre' content is vanaf vandaag op de digitale winkel Steam te koop voor 3.99 en is tijdens de eerste week verkrijgbaar met 20% korting.

  Ace of Spades is een first-person shooter waarmee je je eigen slachtvelden kunt creëren en vernietigen. In totaal kunnen er 32 man samen aan de slag om elkaar uit te schakelen.

  Ace of Spades

  Verkijgbaar vanaf 12 december 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.