Abonneer je op XGN.nl bij Google Nieuws

  Het is sinds kort mogelijk XGN.nl makkelijker terug te vinden in Google Nieuws. Als je je abonneert ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

  Via Google Nieuws kun je makkelijk het laatste nieuws bijhouden. Recent heeft Google de website en de app hiervan een nieuw likje verf gegeven, waardoor het allemaal nog beter werkt.

  Ook XGN.nl kun je hier terugvinden. Om altijd op de hoogte te blijven van ons nieuws abonneer je je op onze publicatie in Google Nieuws. Dan kun je alles nog beter bijhouden.

  Dit is vooral handig in de Google Nieuws app. Zo kun je onderweg altijd even het laatste nieuws van XGN.nl lezen. Natuurlijk hebben we al een uitgebreide mobiele website, maar als je liever via een app werkt is dat via Google Nieuws ook mogelijk. En je gebruikt hier gelijk de Accelerated Mobile Pages, zodat de artikelen nog sneller laden! Verder kun je makkelijk de tabjes gebruiken om het nieuws van Films & Series, Games en Tech te vinden.

  XGN.nl op Google Nieuws vinden

  Abonneren kan door in de Google Nieuws app (Android & iOS) naar XGN.nl te zoeken. Dan kom je onze site vanzelf tegen en voeg je deze toe aan je favorieten door op het sterretje te drukken. In de browser kun je ons via deze link vinden en dan even op volgen drukken.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.