ABN AMRO storing - Internet bankieren momenteel niet mogelijk

  Er is een grote ABN AMRO storing gaande. Hierdoor kunnen gebruikers niet meer internet bankieren. Ook bankieren via de smartphone werkt momenteel niet.

  Amir

  Update: De storing is inmiddels verholpen. Alles moet weer naar behoren werken.

  De ABN AMRO storing begon gisteravond al, maar veel mensen kwamen in de ochtend er pas achter toen ze gebruik wilden maken van de dienst. Al snel liet de bank weten dat er inderdaad een fout in het systeem zit. Er wordt hard gewerkt om dit op te lossen, maar wanneer alles weer naar behoren functioneert is onduidelijk.

  Onduidelijkheid over pinnen tijdens ABN AMRO storing

  Of de storing verdere gevolgen heeft naast internet bankieren is nog onduidelijk. Op internet vertellen meerdere mensen dat ze ook niet kunnen pinnen bij sommige winkels. Echter lijkt dit geen landelijk probleem, waardoor dit mogelijk losse incidenten zijn.

  Storingen met veel gebruikte online diensten zijn niet uniek, maar kunnen alsnog erg vervelend zijn voor gebruikers. Zo was er vorig jaar een grote storing bij KPN waardoor veel mensen niet op internet konden. Eerder dit jaar kenden veel gebruikte diensten als Whatsapp en Instagram ook problemen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.