Aantal Game of Thrones seizoen 8 episodes bekend

  De hitserie Game of Thrones komt tot zijn einde. Het aantal Game of Thrones seizoen 8 episodes dat de serie afsluit is nu bekend. Dat afscheid zal zes afleveringen in beslag nemen.

  David Benioff en Dan Weiss, showrunners van Game of Thrones bij zender HBO, hebben bevestigd dat het laatste seizoen van de serie slechts zes episodes lang zal zijn. Het is daarmee het kortste seizoen dat de serie zal hebben en is één aflevering minder dan seizoen 7.

  De twee laten weten dat het moeilijk was om de Game of Thrones seizoen 8 episodes onder te verdelen tussen de twee regisseurs. Normaal koste dat niet zoveel moeite, maar omdat dit het laatste seizoen is, wilden ze allebei de beste scènes voor hun rekening nemen.

  Aantal Game of Thrones seizoen 8 episodes minder dan andere seizoenen

  Met het achtste seizoen komt Game of Thrones tot een einde. De HBO show is een groot succes en wint ieder jaar weer een aantal Emmy's. Ook onder piraten is het een populaire serie, want de Game of Thrones is de meest illegaal gedownloade televisieserie.

  Vanaf 16 juli zal Game of Thrones seizoen 7 van start gaan. Dit seizoen zal ook iets korter zijn dan normaal met zeven afleveringen. Alle voorgaande seizoenen waren tien afleveringen lang. Volgens actrice Emilia Clarke (Daenerys) wordt de eerste episode net zo episch als de aflevering Battle of the Bastards van seizoen 6.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.