Aantal Battlefield 1 spelers boven de 19 miljoen

  Het nieuwste deel in de Battlefield franchise doet het niet verkeerd. Electronic Arts heeft laten weten dat het aantal Battlefield 1 spelers al boven de 19 miljoen ligt.

  Uitgever Electronic Arts heeft haar jaarcijfers bekendgemaakt en daar is een aantal interessante gegevens uit voortgekomen. Het rapport dat EA naar buiten heeft gebracht ging over het afgelopen fiscale jaar dat eind maart 2017 stopte.

  FIFA 17 en Battlefield 1 spelersaantal

  In dat rapport laat EA dus weten dat er 19 miljoen Battlefield 1 spelers zijn, meer dan 50% meer dan Battlefield 4 in dezelfde periode wist te vergaren.

  FIFA 17 wist het ook goed te doen met meer dan 21 miljoen spelers. Ongeveer 12 miljoen van die spelers hebben ook de nieuwe Journey modus uitgeprobeerd. FIFA Ultimate Team groeide 13% ten opzichte van het vorige jaar.

  EA Sports UFC 3 release

  Het praatje over de jaarcijfers heeft ook voor een indicatie voor een UFC 3 release gezorgd. De vechtgame zal in het laatste kwartaal van dit fiscale jaar uitgebracht worden. Dat betekent dat EA Sports UFC 3 ergens uitkomt tussen januari en maart 2018. De game zal uitgebracht worden voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.