Aankomende X-Men films uitgesteld naar 2019

    Er zijn twee aankomende X-Men films uitgesteld naar 2019. Van de drie films uit het X-Men universum die dit jaar werden verwacht, The New Mutants, X-Men: Dark Phoenix en Deadpool 2, zal alleen laatstgenoemde te aanschouwen zijn in de bioscoop dit jaar en wel op 18 mei.

    Twee van de drie nieuwe films uit het X-Men universum worden dus pas in 2019 uitgebracht. X-Men: Dark Phoenix wordt verwacht in februari 2019, terwijl The New Mutants nog verder is verschoven: Deze film moet in augustus 2019 worden uitgebracht. Dat is maar liefst 16 maanden vertraging. De aankomende horrorfilm The New Mutants draait om vijf nieuwe mutanten die in een geheime faciliteit zitten en net hun krachten hebben ontdekt.

    X-Men films pas in 2019 op Deadpool 2 na

    De andere film uit het X-Men universum, Deadpool 2, gaat wel dit jaar nog uitkomen. In deze film vertolkt acteur Ryan Reynolds wederom de rol van Wade Wilson, oftewel Deadpool. De Amerikaanse superhelden film is vanaf 18 mei 2018 te zien in de bioscoop. Voor fans van het X-Men universum is het verder dus nog even wachten op nieuw materiaal.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.